fin Islandis

  • PRODUS DE TOP
  • SUPLIMENT ALIMENTAR

Număr de catalog: 300917

EAN: 6428300005077

Sirop gustos din lichen, coada calului, cimbrișor și anason

Preţul dvs.: 90,00 RON
  • Produsul este pe stoc

Descrierea mărfii

Suplimentul alimentar ISLANDIS este un sirop natural gustos care conține extracte din lichen islandez, coada calului, cimbrișor, semințe de anason și este îndulcit cu miere. Este recomandat în general ca parte a îngrijirii căilor respiratorii.

Plantele conținute au fost folosite în mod tradițional în îngrijirea mucoaselor tractului respirator și pentru sănătatea plămânilor. Sunt căutate pentru efectele lor benefice pentru a sprijini respirația, ameliorează iritațiile cauzate de tuse și contribuie la atenuarea răcelilor.

Lichenul din Islanda este un supliment util pentru tuse temporară. Din punct de vedere istoric, a fost folosit ca aperitiv sau ca ajutor pentru probleme intestinale sau pierderea poftei de mâncare.

Cimbrișor are grijă de funcționarea normală a sistemului respirator, spijină apărarea naturală și îmbunătățește digestia.

Coada calului sprijină respirația sănătoasă, contribuie la împrospătarea organismului, este benefică pentru eliminare și funcționarea corectă a sistemului urinar.

Anasonul ajută la funcționarea corectă a sistemului respirator, sprijină digestia și pofta de mâncare.

Mierea îmbunătățește proprietățile gustative ale siropului și completează efectele plantelor. Conține multe enzime, minerale și vitamine.

Produsul nu este potrivit pentru persoanele sensibile la produsele apicole!

Nu conține lactoză sau gluten.

Parametri

Compoziţie: extract de lichen islandez (Cetraria Islandica), extract de cimbrișor (Thymus vulgaris), extract de coada calului (Equisetum arvense), extract de anason (Pimpinella anisum), miere, sirop, sorbat de potasiu.
Conţinutul de substanţe active: în 15 ml: extract de lichen islandez (Cetraria Islandica) 28,07 mg, extract de cimbrișor (Thymus vulgaris) 11,23 mg, extract de coada calului (Equisetum arvense) 7,49 mg, extract de anason (Pimpinella anisum) 2,49 mg, miere 27,3 mg, sirop 23,32 mg, sorbat de potasiu 0,25 mg.
Ambalaj: 250 ml
Doza recomandată: 15 ml de 3x pe zi.
Instrucţiuni de utilizare: 15 ml (o lingură de supă) dimineața, la prânz și seara, independent de mâncare. Nu depășiți doza zilnică. Suplimentul alimentar nu este recomandat copiilor până la vârsta de 3 ani. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A nu se păstra la îndemâna copiilor.
Vânzător: Finclub TRANSYLVANIA s.r.l. str. George Coșbuc bl. D1, ap.15, parter Loc. Nădlac,jud.Arad CP 315500
Producător: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Discuţii despre produs

Nu au fost găsite nici-un fel de comentarii

Recenzii

    Nu au fost găsite nici-un fel de referinţe

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical