De ce Finclub

Gremiul medical - garanţia calităţii

Una dintre valorile de bază ale Finclub este seriozitatea. De aceea, imediat la începutul activităţii sale, Finclub înfiinţează Gremiul medical – asociaţia medicilor din cele mai diferite specialităţi, care sunt garanţii seriozităţii informaţiilor oferite şi concomitent garanţia calităţii programului grijii faţă de clienţii noştri. La ora actuală Gremiul medical întruneşte peste 2000 de medici şi specialişti din diferite specialităţi ale medicinii.

Preparatele au o compoziţie originală

În cercetările lor furnizorii noştri utilizează bazele de date mondiale şi cele mai recente cunoştinţe ştiinţifice. Acestea sunt combinate cu procedurile atestate, vechi de o mie de ani ale medicinii naturiste.

Sursa calităţii - natura pură

Datorită purităţii sale şi a zilei polare cu lumină solară cu durată lungă, natura finlandeză oferă condiţii optime pentru cultivarea plantelor medicinale cu conţinut ridicat de substanţe active. Pentru schimbarea climei sudul Italiei este ideal pentru cultivarea Aloe Vera de ceea mai bună calitate, care constituie materia primă de bază pentru cosmetica noastră naturală. Extractele de plante, materiile prime şi produsele trec prin controale multiple la furnizorii noştri.

Procesul de fabricaţie corespunde GMP

Good Manufacturing Practice – practica bunei fabricaţii îndeplineşte cele mai înalte cerinţe asupra calităţii fabricaţiei şi cele mai stricte norme stabilite pentru fabricarea produselor. Produsul propriu zis este pe urmă sub o atentă supraveghere de la alegerea materiilor prime şi până la produsul final şi pe toată această perioadă trebuie să îndeplinească un sistem multiplu de control al calităţii. Are un "certificat de naştere", care îl însoţeşte de la naştere şi până la expediţie.

Cultivarea şi recoltarea plantelor corespunde GAP

Good Agricultural Practice – practica unei bune agriculturi - este vorba de o "revoluţie" în cultivarea plantelor, care sunt destinate pentru fabricarea suplimentelor alimentare. Spre deosebire de GMP, care urmăreşte şi asigură calitatea produselor în timpul fabricaţiei, GAP urmăreşte şi asigură calitatea plantelor care sunt prelucrate.

Planta este practic urmărită de la sămânţă şi până la recoltare, de aceea avem garanţii, că în produsele noastre au fost prelucrate plantele, care sunt:

  • cultivate fără utilizarea pesticidelor
  • recoltate în perioada când au cele mai multe substanţe active
  • cultivate în zone ecologic curate fără utilizarea chimiei
  • prelucrate cu atenţie, imediat după recoltare, pentru a se evita deprecierea lor

Netestate pe animale

Mulţi oameni nu realizează faptul, că în întreaga lume mii de animale suferă în continuare la testarea diferitor mărfuri şi de asemenea la testarea diferitor componente ale acestor produse. Toţi furnizorii noştri ne garantează în scris faptul, că nici-un produs nu este testat pe animale.

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical