Despre Finclub

Seriozitate

Construim pe seriozitate şi oferire de  informaţii, în servicii, în relaţiile cu  partenerii şi angajaţii proprii.

Cooperează cu noi peste 2 000 de medici, care fac parte din gremiul medical Finclub. Aceşti experţi constituie garantul informaţiilor publicate şi al întregului nostru de îngrijire a sănătăţii. Datorită acestei colaborări, compania poate oferi clienţilor săi consultanţă medicală care se acordă la fiecare centru de distribuţie şi dispune de asemenea de propriul Newsletter LG cu articole profesionale. Pentru România sunt selectate produsele care vizează problemele concrete, specifice populaţiei din România şi această selecţie este întotdeauna consultată cu experţii noştri în domeniul medicinii.

Nu vă bazaţi pe campaniile publicitare bombastice, ci pe experienţele personale ale clienţilor noştri mulţumiţi.

Dezvoltare personală

Colaboratorilor şi partenerilor noştri le oferim o dezvoltare personală pe termen lung în multe domenii. Cu Finclub aveţi posibilitatea nu numai să vă îngrijiţi de sănătatea dumneavoastră, dar şi să construiţi propria afacere de succes. 

Calitate

Calitatea este cuvântul cheie pentru noi. Aceasta se referă atât la calitatea produselor, furnizorilor, cât şi la calitatea serviciilor, materialelor şi a informaţiilor pe care le oferim. Suntem deţinătorii certificatului TOP CZECH QUALITY iar în anul 2012 am obţinut prestigioasa clasificare internaţională AAA.

 

Este important, că produsele noastre sunt de calitate superioară, dar mult mai important este faptul, că vă ajută cu adevărat.“

Jan Trojak, fondatorul firmei

 

Furnizorii noştri exclusivi

Hankintatukku Oy

Suplimentele nutritive, pe care vi le oferă Finclub, sunt fabricate de societatea Hankintatukku Oy cu sediul în Helsinki. Această societate face parte din elita în domeniul suplimentelor alimentare şi a nutriţiei  sănătoase. A fost premiată de Ministerul Industriei şi Comerţului. Produsele ei sunt evaluate în laboratoare acreditate iar rezultatele sunt urmărite de Consiliul Naţional al Sănătăţii din Finlanda.

Mai multe informaţii

Natura & Benessere

Furnizorul nostru italian al cosmeticii 100% naturale cu Aloe Vera societatea Natura & Benessere se ocupă din anul 1988 cu cercetarea şi dezvoltarea pe cale naturală a soluţiilor pentru o mai bună calitate a vieţii noastre. Una dintre ţintele lor cele mai importante, când dezvoltă un produs nou, constă nu numai în obţinerea unui rezultat deosebit, dar şi în respectarea integrală a caracteristicilor pielii. Garantează standardul ridicat al calităţii produselor lor, deoarece le pasă de fiecare etapă a ciclului de producţie. Toţi paşii ciclului ecologic de producţie sunt certificaţi de către societăţile (inspecţiile) ECOGRUPPO ITALIA şi NATRUE. Este cazul unor certificate foarte importante care garantează calitatea atât a societăţii, cât şi a produselor.

Mai multe informaţii

Codina

Codina este o întreprindere familială mică, care se ocupă de producerea mijloacelor de curăţare biodegradabile. A fost înfiinţată la sfârşitul secolului 19 (în anul 1889) într-o mică fabrică situată pe îndrăgita stradă Santa Marta din orăşelul Mataró (aproape de Barcelona - Spania). Pe parcursul acestor câteva decenii familia Codina a dezvoltat mijloace de curăţare de cea mai bună calitate pe care le comercializează sub marca La Oca. Renumele de excepţie al mărcii La Oca a determinat o loialitate foarte mare faţă de această firmă pe generaţii întregi. Prestigiul şi calitatea constant ridicată a produselor Codina este pentru ei cea mai bună reclamă.

 

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical