Transportul şi plata

Modalităţile de livrare

În cazul unei comenzi de marfă în valoare de peste 500 RON taxele de livrare şi ambalarea sunt GRATUITE! Taxa de livrare se stabileşte din valoarea totală a facturii abia după scăderea tuturor reducerilor.

Modul de livrare Taxa de livrare şi ambalarea
Poşta Română (până la 2kg) 15,00 RON
Curier 20,00 RON
Cumpărare peste 500 RON (întotdeauna Curier) GRATUIT
 1. Livrare GRATUITĂ prin consilierul nostru.

  Marfa comandată vă va fi livrată personal de către consilierul nostru, complet GRATUIT,  în termen de 5 zile lucrătoare. Termenul de livrare va fi convenit de către consilierul nostru cu dumneavoastră telefonic, în termen de 48 de ore de la efectuarea comenzii.  De aceea este important, ca numărul dumneavoastră de telefon, specificat în comandă, să fie actual. Împreună cu comanda dumneavoastră, reprezentantul vă va preda şi factura pentru marfă şi preia plata de la dumneavoastră (în numerar).

  Acest serviciu este oferit numai clienţilor noştri noi, care prezintă interes pentru o colaborare comercială cu Finclub şi nu este valabilă pentru clienţii şi consilierii deja înregistraţi ai Finclub!

 2. Livrare prin Poşta Română

  După expedierea comenzii prin intermediul e-shop, vă vom trimite prin intermediul e-mail confirmarea primirii comenzii.

  Livrarea o veţi achita conform modului de plată ales de dumneavoastră

  Termenul de livrare:

  La alegerea modului de plată nu uitaţi să specificaţi e-mailul şi numărul de telefon, pentru a vă putea contacta cât mai rapid şi a vă oferi instrucţiunile necesare pentru realizarea plăţii.

  • Ramburs în termen de 2-3 zile lucrătoare
  • Plata prin transfer în termen de 2-3 zile lucrătoare de la primirea plăţii
 3. Livrare prin curier

  În cazul livrării prin curier apelăm la serviciile societăţii de curierat FAN Courier

  Livrarea este realizată întotdeauna la adresa specificată în comandă. Posibilitatea de achitare a livrării cu cardul direct la transportator există numai în cazul FAN Courier.

  Achitaţi livrarea conform modului de plată ales de dumneavoastră.

Modul de plată:

 1. Ramburs

  Numerar la preluare

 2. Plata prin transfer

  (instrucţiunile exacte pentru plata prin transfer bancar le veţi primi prin e-mail sau telefonic cel târziu în termen de 2 zile lucrătoare, din acest motiv este necesară specificarea e-mailului şi a numărului de telefon actuale.

  Plata comenzii trebuie să fie transferată în contul societăţii Finclub TRANSYLVANIA s.r.l., nr. cont RO62BTRL00201202A17023XX în termen de 5 zile lucrătoare de la emiterea comenzii, comenzile neachitate vor fi anulate după expirarea scadenţei.

  Marfa va fi expediată în cel mult 24 de ore de la achitarea comenzii.

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical