Hankintatukku Oy

Pentru cercetările sale Hankintatukku foloseşte bănci de date mondiale şi cele mai noi cunoştinţe ştiinţifice. Acestea sunt combinate cu procedurile certificate ale medicinii naturale, vechi de o mie de ani.

Datorită purităţii sale şi a zilei polare cu lumină solară pe o perioadă lungă, natura finlandeză oferă condiţii optime pentru cultivarea unor plante medicinale unice cu conţinut ridicat de substanţe active. Extractele de plante, materiile prime şi produsele sunt supuse unui control repetat.

Procesul de producţie corespunde GMP (Good Manufacturing Practice – practica bunei fabricaţii). Îndeplineşte cele mai ridicate cerinţe asupra calităţii producţiei şi cele mai stricte norme stabilite pentru producerea preparatelor. Produsul propriu zis este după aceea sub o strictă supraveghere de la alegerea materiilor prime şi până la produsul final şi pe întreaga această perioadă trebuie să îndeplinească un sistem multiplu de control al calităţii. Are un "certificat de naştere" propriu, care îl însoţeşte de la naşterea sa şi până la expediţie.

Cultivarea şi recoltarea plantelor corespunde GAP (Good Agricultural Practice – practica unei bune agriculturi). Este vorba de o "revoluţie" în cultivarea plantelor care sunt destinate pentru producerea suplimentelor alimentare. Producătorul nostru Hankintatukku este una dintre puţinele societăţi din Europa care îndeplineşte GAP şi care îşi poate permite să aplice această noutate revoluţionară pe plantaţiile sale. Spre deosebire de GMP, care urmăreşte şi asigură calitatea produselor la fabricaţie, GAP urmăreşte şi asigură calitatea plantelor care sunt folosite la fabricarea suplimentelor alimentare.

Concret, planta este urmărită de la sămânţă şi până la recoltare, de aceea avem garanţii, că în produsele noastre au fost prelucrate plantele, care sunt:

  • cultivate fără utilizarea pesticidelor
  • recoltate manual în perioada în care au cele mai multe substanţe active
  • cultivate în zone ecologic curate fără utilizarea chimiei
  • prelucrate foarte atent, imediat după recoltare, pentru a nu se ajunge la depreciere

Hankintatukku colaborează foarte strâns cu Institutul de Cercetări Agricole. Stabileşte sarcinile care sunt legate de posibilitatea de cultivare şi de adaptare a plantelor în Finlanda. După câţiva ani de cercetare sistematică acest institut agricol învaţă fermierii cum să cultive plantele şi cum să le îngrijească, pentru ca acestea să îndeplinească cele mai ridicate pretenţii asupra calităţii.

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 25 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical