Antibi®

  • SUPLIMENT ALIMENTAR

Număr de catalog: 300941

EAN: 6428300094767

Pentru imunitate naturală

Preţul dvs.: 173,00 RON
  • Produsul este pe stoc

Descrierea mărfii

Suplimentul nutritiv Antibi® conține o gamă largă de ingrediente naturale care afectează favorabil rezistența, armonia și vitalitatea corpului. Este deosebit de benefic în perioade considerate a fi nefavorabile și care necesită sprijin pentru sistemul imunitar.

Echinaceea contribuie la apărarea naturală a organismului, îngrijește tractul respirator superior și tractul urinar. Extractul de semințe de struguri fac parte din îngrijirea imunității, sistemului cardiovascular și a tensiunii arteriale. Usturoiul ajută la menținerea nivelului normal de colesterol, îngrijirea inimii, a vaselor, a ficatului, favorizează rezistența organismului. Prazul este o sursă de vitamine, minerale, uleiuri esențiale care îi conferă o aromă caracteristică. Ciuperca Chaga conține betaglucani sănătoși, anti-oxidanți, steroli, în vindecarea populară rusească acțiunea sa este menționată ca o întărire tonică, adaptogenă și imună. Propolisul este un produs de fabricare al albinelor, o sursă de vitamina B și flavonoide. Oregano are un efect benefic asupra imunității, tractului respirator superior și digestiei. Uleiul de măsline afectează în mod pozitiv tensiunea arterială, nivelul zahărului în sânge și apărarea naturală. Mierea îmbunătățește gustul preparatului, completează efectele plantelor.

 

Parametri

Compoziţie: miere, extract de Propolis (Propolim), extract de Echinacea Purp. (Echinacea purpurea), extract de semințe de struguri (Uva semina), vin alb, usturoi (Allium), praz ( Allium Porrum), ciupercă Chaga (Inonotus obliquus), ulei de măsline (Oleum oliva), ulei de oregano (Oregano oleum),glicozide steviolice. Conținut de alcool: 4,2%.Nu conține lactoză,gluten sau drojdie.
Conţinutul de substanţe active: Conținut de substanțe active în 15ml: extract de Propolis 800mg, extract de Echinacea 800mg, extract de semințe de struguri 800mg, vin alb 680mg, extract de usturoi 660mg, extract de praz 660mg, extract de ciupercă Chaga 100mg, ulei de măsline 63,7mg, ulei de oregano 27,3mg, cupru 1 mg. Suplimentul nutritiv nu este destinat copiilor, gravidelor și femeilor care alăptează, persoanelor cu alergii la produsele apicole și diabeticilor.
Ambalaj: 150 ml
Doza recomandată: 7,5ml (1-1,5 linguriță mică) 2x pe zi (dimineața și la prânz după masă, a se lăsa să se dizolve în gură, a se agita înainte de consumare).
Vânzător: Finclub TRANSYLVANIA s.r.l. str. George Coșbuc bl. D1, ap.15, parter Loc. Nădlac,jud.Arad CP 315500
Producător: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Discuţii despre produs

Nu au fost găsite nici-un fel de comentarii

Recenzii

    Nu au fost găsite nici-un fel de referinţe

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical