Fintabs CD 200 tbl.

  • SUPLIMENT ALIMENTAR

Număr de catalog: 300934

Dezvoltarea sănătoasă are nevoie de calciu

Preţul dvs.: 84,00 RON
  • Produsul este pe stoc

Descrierea mărfii

Fintabs CD reprezintă sursa de calciu completat cu magneziu, siliciu şi vitamine. Aceste substanţe sunt benefice pentru tineret în perioada creşterii, pentru femeile însărcinate sau sportivi.

CALCIU este necesar pentru menţinerea sănătoasă a oaselor şi a dinţilor, ajută la activitatea normală a muşchilor, la funcţionarea neurotransmiţătorilor, susţine metabolismul energetic.

MAGNEZIU este util pentru menţinerea sănătoasă a oaselor şi a dinţilor, ajută la activitatea psihică normală, reduce oboseala şi epuizarea, la buna funcționare a muşchilor şi a sistemului nervos.

SILICIU este un element al cărui conţinut în ţesuturile conjunctive scade cu vârsta, în timp ce aportul prin alimentaţie este de multe ori insuficient.

VITAMINA C contribuie la formarea de colagen, care este important pentru cartilaje, oase şi piele, este benefic pentru sistemul imunitar şi pentru sistemul nervos, ajută la combaterea oboselii, ajută la asimilarea fierului, protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

VITAMINA D contribuie la menţinerea normală a nivelului de calciu în sânge,la menţinerea oaselor sănătoase, a dinţilor, are grijă de activitatea sistemului imunitar.

 

Parametri

Conţinutul de substanţe active: în 4 tablete: diatomita purificată SiO2 420 mg (196 mg siliciu), calciu 400 mg, magneziu 240 mg, vitamina C 75 mg, vitamina D3 10 μg.
Ambalaj: 200 tbl.
Doza recomandată: 4 tablete pe zi, dimineaţa înainte de mâncare 2 tablete, la prânz înainte de mâncare 2 tablete, cu lichide.
Instrucţiuni de utilizare: Suplimentul alimentar nu este destinat copiilor sub vârsta de 3 ani. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.
Vânzător: Finclub TRANSYLVANIA s.r.l. str. George Coșbuc bl. D1, ap.15, parter Loc. Nădlac,jud.Arad CP 315500
Producător: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Discuţii despre produs

Nu au fost găsite nici-un fel de comentarii

Recenzii

    Nu au fost găsite nici-un fel de referinţe

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical