fin Uri-inkotabs

  • SUPLIMENT ALIMENTAR

Număr de catalog: 300167

EAN: 6428300094927

Uri-inkotabs conţine o combinaţie de ingrediente active - extract din seminţe de dovleac EFLA® 940 şi fructe de palmier pitic

Preţul dvs.: 230,00 RON
  • Produsul este pe stoc

Descrierea mărfii

Extractele sunt sursa acizilor graşi esenţiali şi a fitosteriol care au efect benefic asupra sănătăţii prostatei şi a căilor urinare. Sunt adecvate pentru persoane de peste 40 de ani. Sunt utile pentru femeile cu incontinenţa sau cu vezica biliară supra activă.
Se recomandă bărbaţilor care au probleme cu urinarea cauzate de mărirea prostatei. Ajută la creşterea eliminării urinei, calmarea vezicii urinare şi sprijină golirea acesteia, concomitent şi numărul urinărilor.

Palmierul pitic (Serenoa repens) contribuie la funcţionarea normală a prostatei,, la funcţionarea sistemului urinar şi sistemului de reproducere, este utilă pentru creşterea părului.
Extractul din seminţe de dovleac sprijină funcţionarea căilor urinare, este parte a grijii pentru sănătatea prostatei. Sămânţa de dovleac a fost utilizată în mod tradiţional în cazul problemelor urinare cauzate de mărirea prostatei, pentru reglarea vezicii urinare extrem de active sau în cazul scăpărilor involuntare de urină.

Dovleacul utilizat pentru obţinerea extractului patentat EFLA® 940 se cultivă în Europa. Efectul EFLA® 940 este obiectul studiilor şi arată, că ajută la destinderea muşchilor peretelui vezicii urinare (pe urmă golirea este mai bună) întăreşte pereţii tubului urinar, fundul bazinului şi musculatura. În teste la bărbaţii mai vârstnici cu polachiuria (îndemnul des la urinare) a fost demonstrată o diminuare de până la 40% a urinării nocturne.

Parametri

Conţinutul de substanţe active: În 2 tablete este: extract din seminţe de dovleac EFLA® 940 (Cucurbita pepo L.) 500 mg, extract din fructe de palmier pitic (Serenoa repens) 320 mg.
Ambalaj: 60 tablete
Doza recomandată: 2 tablete zilnic (dimineaţa şi seara, cu mâncare, cu lichide)
Instrucţiuni de utilizare: Nu este destinat copiilor sub 3 ani, femeilor gravide şi celor care alăptează, persoanelor care folosesc medicamente hormonale sau anticoagulante (medicamente care diminuează coagularea sângelui), persoanelor cu îmbolnăviri ale ficatului şi rinichilor.
Vânzător: Finclub TRANSYLVANIA s.r.l. str. George Coșbuc bl. D1, ap.15, parter Loc. Nădlac,jud.Arad CP 315500
Producător: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Discuţii despre produs

Nu au fost găsite nici-un fel de comentarii

Recenzii

    Nu au fost găsite nici-un fel de referinţe

Produse similare

fin Uricaps Probi

  • SUPLIMENT ALIMENTAR
  • 220,00 RON

Extract de merişoare cu probiotice    

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical