fin Selenitabs

  • SUPLIMENT ALIMENTAR
  • Cel mai bine vândut

Număr de catalog: 300974

EAN: 6428300003202

Seleniu – un antioxidant îmbogăţit cu vitamine şi minerale

Preţul dvs.: 84,00 RON
  • Produsul este pe stoc

Descrierea mărfii

Selenitabs conţine seleniu, este îmbogăţit cu zinc, mangan şi vitamina C.

Seleniu contribuie la spermatogeneză normală (adică formarea de spermatozoizi – celule de sex masculin). Este util pentru menţinerea sănătoasă a părului şi a unghiilor. Contribuie la funcţionarea normală a tiroidei, este benefic pentru funcţiile sistemului imunitar. Face parte din celulele care protejează împotriva atacului de radicali liberi, agenţi agresivi, care sunt prezente în mediul înconjurător sau sunt prezente în organism, atacă celulele din organism şi le pot deteriora.

Manganul contribuie la metabolismul energetic la sinteza ţesuturilor conjunctive, protejează celulele de stresul oxidativ, este util pentru menţinerea sănătăţii oaselor normale.

Zincul contribuie la funcţia cognitivă, la fertilitate şi reproducere, la metabolismul macronutrienţilor şi acizilor graşi. Are grijă de ochi, de oase, de păr, de unghii şi de sistemul imunitar, ajută la menţinerea nivelului normal de testosteron în sânge, la protejarea celulelor de stresul oxidativ, este implicat în procesul de diviziunea celulară.

Vitamina C contribuie la formarea de colagen pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, a oaselor, a cartilagiilor, a gingiilor, a pielii şi a dinţilor, la activitatea sistemului nervos, sistemului imunitar, protejează celulele împotriva stresului oxidativ, reduce oboseala şi epuizarea, creşte absorbţia de fier.

La deficienţa seleniului sunt expuși, de exemplu, fumătorii, persoanele consumătoare de alcool, persoanele stresate, seniorii, sportivii, persoanele cu muncă fizică grea, gravidele şi femeile care alăptează, persoanele cu obiceiuri alimentare rele, persoanele care trăiesc în zonele cu inversiune şi smog.

Parametri

Conţinutul de substanţe active: O tabletă conţine: pulbere din cireaşa de acerola, pulbere de morcovi, bioflavonoide citrice, pulbere de coacăze negre, vitamina C 60 mg,zinc 10 mg, mangan 2,5 mg, seleniu 50 μg.
Ambalaj: 120 tablete
Doza recomandată: 1 tabletă pe zi, dimineaţa după mâncare, cu lichide.
Instrucţiuni de utilizare: Suplimentul alimentar nu este destinat copiilor sub 3 ani. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.
Vânzător: Finclub TRANSYLVANIA s.r.l. str. George Coșbuc bl. D1, ap.15, parter Loc. Nădlac,jud.Arad CP 315500
Producător: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Discuţii despre produs

Nu au fost găsite nici-un fel de comentarii

Recenzii

    Nu au fost găsite nici-un fel de referinţe

Produse similare

fin Selenitabs multi NEW

  • SUPLIMENT ALIMENTAR
  • 93,00 RON

Seleniu – antioxidant îmbogăţit cu vitamine şi minerale

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical