fin Mineraltabs

  • SUPLIMENT ALIMENTAR

Număr de catalog: 300982

EAN: 6428300003417

Minerale pentru întreaga familie

Preţul dvs.: 77,00 RON
  • Produsul este pe stoc

Descrierea mărfii

Mineraltabs conţine minerale şi oligoelemente, care contribuie la buna funcţionare a organismului.

Calciul contribuie la coagularea normală a sângelui, la activitatea musculară este necesar pentru menţinerea stării normale a oaselor şi a dinţilor, pentru creşterea oaselor la copii.

Magneziu contribuie la reducerea oboselii şi epuizării, la echilibrul electrolitic, la activitatea sistemului nervos, a muşchilor şi a psihicului.

Fierul ajută la formarea celulelor roşii şi hemoglobina susţine transferul de oxigen în organism, are grijă de sistemul imunitar, contribuie la reducerea oboselii şi epuizării.

Zincul contribuie la fertilitatea şi reproducerea, are grijă de ochii, oase,păr,piele,sistemul imunitar,contribuie la menţinerea nivelului normal de testosteron în sânge.

Manganul contribuie la metabolismul energetic, la formarea de ţesuturi conjunctive, protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

Cuprul sprijină transferul de fier în organism, contribuie la menţinerea normală a ţesuturilor conjunctive, pigmentarea pielii şi părului.

Seleniul ajută la formarea spermei, protejează împotriva stresului oxidativ, are grijă de păr, de unghii, de sistem imunitar, de glanda tiroidă.

Cromul ajută la metabolismul normal al macronutrienţilor şi la menţinerea nivelului optim de glucoză în sânge.

Vitamina C contribuie la formarea colagenului la reducerea oboselii şi epuizării, creşte absorbţia fierului.

Parametri

Compoziţie: fosfat de calciu dibazic, celuloză microcristalină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, oxid de magneziu, acid ascorbic, citrat de fier, citrat de zinc, selenometionină, citrat de mangan, citrat de cupru, picolinat de crom.
Conţinutul de substanţe active: Conţinut de substanţe active în 2 tablete: calciu 260 mg, fosfor 200 mg, magneziu 90 mg, vitamina C 60 mg, fier 5 mg, zinc 4 mg, mangan 0,8 mg, cupru 0,5 mg, seleniu 20 μg, crom 13 μg.
Ambalaj: 110 tablete
Doza recomandată: 2 tablete pe zi dimineaţa şi la prânz, după mâncare sau după un efort, cu lichide.
Instrucţiuni de utilizare: Suplimentul alimentar nu este recomandat copiilor până la vârsta de 3 ani. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandat.
Vânzător: Finclub TRANSYLVANIA s.r.l. str. George Coșbuc bl. D1, ap.15, parter Loc. Nădlac,jud.Arad CP 315500
Producător: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Discuţii despre produs

Nu au fost găsite nici-un fel de comentarii

Recenzii

    Nu au fost găsite nici-un fel de referinţe

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical