fin Glukimcaps+D3

  • PRODUS DE TOP
  • SUPLIMENT ALIMENTAR

Număr de catalog: 300937

Beta-glucani obținuți din drojdie cu vitamina D3 naturală

Preţul dvs.: 115,00 RON
  • Produsul este pe stoc

Descrierea mărfii

Glukimcaps+D3 conține componenta brevetată Wellmune® beta-glucan obținut din drojdie alimentară. Este îmbogățit cu vitamina D3 obținută din lichen - de aceea este potrivit și pentru vegani.

În 2011 pe platformă științifică mondială a primit premiul câștigător la SupplySide West Scientific Award. Juriul compus din specialiști a evaluat produsele după diverse criterii, în comunicatul privind selecția Wellmune® beta-glucan, agenția Virgo Publishing a anunțat: „Toate studiile au demonstrat beneficii semnificative pentru sănătatea organismului uman, inclusiv îmbunătățiri ale sănătății fizice, confortului corporal și psihic”.

Vitamina D este importantă pentru funcționarea sistemului imunitar, ajută la menținerea unui nivel optim de calciu în sânge, susține menținerea sănătoasă a oaselor, dinților și mușchilor.

Parametri

Compoziţie: 1 caps.: Wellmune® beta-glucan 335 mg, capsulă vegetală HPMC, substanțe antiaglomerante: celuloză microcristalină, săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu, colecalciferol din lichen. Nu conține lactoză, drojdie, gluten și îndulcitori. Potrivit pentru vegani.
Conţinutul de substanţe active: 1 capsulă conține(%VNR): beta-(1,3)(1,6)-glucan 250 mg, vitamina D3 10 μg (200%).
Ambalaj: 10 capsule
Doza recomandată: 1 capsulă zilnic
Instrucţiuni de utilizare: oricând pe parcursul zilei, cu lichide. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat copiilor sub 3 ani. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Aveți grijă de o alimentație variată și echilibrată și de un stil de viață sănătos.
Vânzător: Finclub TRANSYLVANIA s.r.l., str. George Coșbuc, bl. D1, ap.15, parter, Loc. Nădlac, jud.Arad, CP 315500
Producător: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Discuţii despre produs

Nu au fost găsite nici-un fel de comentarii

Recenzii

    Nu au fost găsite nici-un fel de referinţe

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical