fin Glandincaps

  • SUPLIMENT ALIMENTAR

Număr de catalog: 300907

EAN: 6428300003868

Luminiţa de seară – protejează inima, vasele de sânge, mucoasele

Preţul dvs.: 200,00 RON
  • Produsul este pe stoc

Descrierea mărfii

Glandincaps conţine ulei de luminiţă de seară (Oenothera biennis). Uleiul de luminiţă de seară este presat la rece, se obţine din prima presare, (așa numit uleiul virgin), este prelucrat fără substanţe chimice, doar prin presare mecanică, sunt păstrate în el toate ingredientele active. Este îmbogățit cu vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Luminiţă de seară (sursa de acid gamalinolenic – GLA) ajută la păstrarea confortului pe timpul menstruaţiei, este benefică la stările premenstruale. Are grijă de imunitate, de funcţiile metabolice, de piele. Protejează inima şi vasele de sânge, este benefică pentru menţinerea nivelului optim de colesterol în sânge. Sprijină apărarea naturală a organismului.

Parametri

Conţinutul de substanţe active: Compoziţie 1 capsulă: ulei de luminiţă de seară presat la rece 500,2 mg, acid gammalinolenic (GLA) 46,75 mg, vitamina E 2,5 mg.
Ambalaj: 168 capsule
Doza recomandată: 2 capsule pe zi, 2 capsule dimineaţa, 2 capsule la amiază cu mâncarea.
Instrucţiuni de utilizare: Produsul nu este destinat copiilor până la vârsta de 3 ani. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.
Vânzător: Finclub TRANSYLVANIA s.r.l. str. George Coșbuc bl. D1, ap.15, parter Loc. Nădlac,jud.Arad CP 315500
Producător: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Discuţii despre produs

Buna ziua, In ce fel actioneaza produsul asupra imunitatii. Ma poate ajuta in scaderea anti TPO in cazul unei tiroide autoimune? Multumesc
Micu Margareta
5. 4. 2020
Bună ziua, pentru tiroidita autoimună Glandincaps nu este cel mai potrivit produs. Recomand fin Mycelcaps 3 x 1 capsulă, care armonizează sistemul imunitar ?i poate fi utilizat în boli autoimune ?i, în acela?i timp, fin Selenitabs 1 comprimat pe zi - seleniul reduce produc?ia de anticorpi împotriva glandei tiroide în inflama?ia sa autoimună. Mudr. Butkovičová
MUDr. Mária Butkovičová
16. 4. 2020

Recenzii

  • Buna seara!Am un diagnostic de gusa micronudalara foarte vascularizati si glanda functioneaza prea mult,ce produs imi recomanda?i?
    Dinca Florentina Camelia

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical