fin Femidatabs

  • SUPLIMENT ALIMENTAR

Număr de catalog: 300925

EAN: 6428300002304

Pentru femeile şi bărbaţii de peste 30 de an

Preţul dvs.: 128,00 RON
  • Produsul este pe stoc

Descrierea mărfii

Femidatabs conţine extract de proteina de peşte, fabricat după brevetul japonez, îmbogăţit cu zinc şi vitamina E. Acest complex de substanţe sprijină hrănirea pielii şi protejează celulele împotriva îmbătrânirii premature. Se recomandă femeilor şi bărbaţilor cu vârsta de peste 30 de ani.

Zincul acţionează ca un antioxidant, ajută la menţinerea normală a stării oaselor, părului, unghiilor şi pielii. Protejează vederea, imunitatea, participă la procesul de diviziune celulară. Are un efect pozitiv asupra funcţiilor cognitive, de fertilitate şi reproducere, pentru a menţine nivelul normal de testosteron în sânge.

Viatamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ – adică de atacul radicalilor liberi, care sunt capabili de a deteriora celulele şi să accelereze procesul de îmbătrânire.

Parametri

Conţinutul de substanţe active: O capsulă conţine: complex proteic din peşte 195 mg, vitamina E 5 mg, zinc 2 mg, diatomita purificată (cremelină), extractul din cireașa acerola.
Ambalaj: 60 tablete
Doza recomandată: 1-2 tablete pezi, prima lună 2 tablete dimineaţa, următoarele luni 1 tabletă dimineaţa, după micul dejun, cu lichide.
Instrucţiuni de utilizare: Suplimentul alimentar nu este destinat copiilor până la 3 ani. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.
Vânzător: Finclub TRANSYLVANIA s.r.l. str. George Coșbuc bl. D1, ap.15, parter Loc. Nădlac,jud.Arad CP 315500
Producător: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Discuţii despre produs

Nu au fost găsite nici-un fel de comentarii

Recenzii

    Nu au fost găsite nici-un fel de referinţe

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical