fin Biiolitabs NEW

  • SUPLIMENT ALIMENTAR

Număr de catalog: 300885

EAN: 6428300002922

Usturoi negru fermentat - acum cu vitamine și acid folic

Preţul dvs.: 168,00 RON
  • Produsul este pe stoc

Descrierea mărfii

Biiolitabs NEW conține extract de usturoi fermentat ABG10+ (Aged Black Garlic) denumit extract de usturoi de generație nouă - usturoi „negru”. Este îmbogațit cu vitaminele B6, B12 şi acid folic (formă Quatrefolic®). Produsul este stabil şi sigur, fără gust şi miros.

Usturoiul are o proveniență 100% spaniolă, nu este modificat genetic, conține componentă bioactivă S-alilcisteină. Doza zilnică este eficientă și corespunde cantității utilizate în studii. Are efect protector asupra sistemului cardiovascular.

Usturoiul (Allium sativum) are grijă de inimă, vasele sanguine, sistemul imunitar, ajută la menținerea unui nivel optim al colesterolului şi a grăsimilor sanguine. Acționează ca un antioxidant, contribuie la menținerea nivelului normal de zahăr în sânge. Este benefic pentru sistemul respirator, funcția hepatică, confortul psihic și contribuie la apărarea naturală a organismului.

Vitamina B6 are un efect benefic asupra metabolismului homocisteinei, contribuie la reglarea activității hormonale.

Vitamina B12 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și imunitar, la formarea globulelor roșii și ajută la reducerea oboselii.

Acidul folic sprijină formarea globulelor roşii, este benefic pentru imunitate, pentru metabolismul homocisteinei. Forma sa QUATREFOLIC® este mai eficientă din punct de vedere biologic și are o utilizare mai bună în organism.

Parametri

Compoziţie: în 1 tabletă: ABG 10 +extract de usturoi negru, agenți antiaglomeranți: celuloză microcristalină, săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu, amidon de porumb, clorhidrat de piridoxină, Quatrefolic® - sarea de glucosamină (6S)-5- metiltetrahidrofolatului, metilcobalamină. Nu conține lactoză, gluten, îndulcitori şi nici drojdie. Adecvat şi pentru vegetarieni
Conţinutul de substanţe active: în 1 tabletă (% VNR): extract din usturoi negru 250 mg, în care 250 μg S-alilcisteină, vitamina B6 1,4 mg (100%), acid folic 200 µg (100%), vitamina B12 2,5 µg (100%).
Ambalaj: 60 tablete/30 g
Doza recomandată: Consumați 1 tabletă pe zi, dimineaţa, după mâncare cu lichide.
Instrucţiuni de utilizare: Suplimentul alimentar nu este recomandat copiilor până la vârsta de 3 ani. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.
Vânzător: Finclub TRANSYLVANIA s.r.l. str. George Coșbuc, bl. D1, ap.15, parter, loc. Nădlac, jud.Arad CP 315500
Producător: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Discuţii despre produs

Nu au fost găsite nici-un fel de comentarii

Recenzii

    Nu au fost găsite nici-un fel de referinţe

Produse similare

fin Bi-garlictabs

  • SUPLIMENT ALIMENTAR
  • 109,00 RON

Extract de usturoi fără miros – un antioxidant puternic

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical