fin Balancegluko caps

  • SUPLIMENT ALIMENTAR

Număr de catalog: 300143

Extract de gymnema sylvestre + crom

Preţul dvs.: 128,00 RON
  • Produsul este pe stoc

Descrierea mărfii

Suplimentul alimentar Balancegluko caps conține extract din frunze de gymnema (Gymnema sylvestre), este îmbogățit cu crom obținut din amidonul de porumb.

Gymnema este o liană lemnoasă tropicală, crește în centrul și sudul Indiei și reprezintă un sprijin pentru persoanele care se luptă cu nivelul ridicat de glucoză. Numele hindus „gurmar” se traduce prin „distrugător de zahăr”, iar medicina indiană folosește gymnema pentru numeroase afecțiuni de peste 2000 de ani.

Gymnema sylvestre are un efect benefic asupra metabolismului glucozei, contribuind la menținerea nivelului normal de zahăr din sânge. Ajută la reglarea poftei de mâncare, este utilă în controlul greutății corporale și are un efect benefic asupra metabolismului grăsimilor.

Cromul este un oligomineral important care contribuie la menținerea nivelului normal de glucoză din sânge și la metabolismul normal al macronutrienților.

Este eliminat în exces, de exemplu, în timpul activități  fizice, stresului și tensiunii psihice sau chiar la consumul în exces de dulciuri.

• acum cu crom din amidon de porumb                                                                                                                                   • în capsulă de origine vegetală – potrivit şi pentru vegani                                                                                                                                • în ambalaj ecologic din trestie de zahăr                                                                                                                   • din nou într-un ambalaj mai mic la un preț mai accesibil

Parametri

Compoziţie: extract de Gymnema sylvestre 800 mg (acid gimnemic 200 mg), crom 40 µg, capsulă vegetală HPMC. Nu conține lactoză, gluten, îndulcitori şi nici drojdie. Potrivit pentru vegani.
Conţinutul de substanţe active: în 2 capsule: acid gimnemic 200 mg, crom 40 μg (100%)
Ambalaj: 60 capsule/32 g
Doza recomandată: 1 capsulă de 2x pe zi.
Instrucţiuni de utilizare: Dimineața şi la prânz, după mâncare cu lichide. Suplimentul alimentar nu este recomandat copiilor până la vârsta de 3 ani, adolescenți, femei însărcinate și cele care alăptează. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.
Vânzător: Finclub TRANSYLVANIA s.r.l. str. George Coșbuc bl. D1, ap.15, parter Loc. Nădlac,jud.Arad CP 315500
Producător: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Discuţii despre produs

Nu au fost găsite nici-un fel de comentarii

Recenzii

    Nu au fost găsite nici-un fel de referinţe

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical