Educaţie

Vremurile au luat-o înainte. Dacă doriţi să aveţi succes, este necesar să vă educaţi în permanenţă. Educaţia sistematică sub formă de instruiri, seminarii sau studiu individual constituie partea curentă a vieţii actuale.

Tipuri de bază de instruire la Finclub:

Instruire pe produse - informaţiile de bază despre produse pot fi obţinute de la sponsor, din catalog, prin intermediul e-learning, mai detaliate la prelegerile centrului de distribuire, seminariile regionale, Fin-conferinţele naţionale şi internaţionale.

Instruirea comercială - este în funcţie de nivelul carierei atins de consultant, sau membru. Informaţiile de bază le oferă sponsorul, Top sponsorul, e-learning, seminariile comerciale sau conferinţele comerciale.

Instruirea pe internet - e-learning permite adâncirea cunoştinţelor în confortul de la domiciliu. Pentru absolvenţii de succes Finclub organizează instruirile de produse şi cele comerciale cu acces gratuit.

Acţiuni regulate de educare

  • Instruire iniţială – instruiri regulate la centrele de distribuţie pentru consultanţii şi membrii începători (1x pe lună)
  • Consfătuiri comerciale – întâlniri regulate la centrele de distribuţie, legate de afacerile cu Finclub (1x pe lună)
  • Seminarii regionale – orientate tematic pe produse şi comerţ, organizate de către centrele de distribuţie şi Top sponsori (2x pe an)
  • Seminarii pe produse sau comerciale legate de e-learning (se desfăşoară 1 - 2x pe an)
  • FIN CONFERINŢE internaţionale – acţiuni prestigioase de firmă cu participare internaţională (1x pe an - primăvara)
  • CONFERINŢE internaţionale pentru comercianţi şi medici – acţiune comercială exclusivistă cu participare internaţională (1x pe an - toamna)

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 25 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical