NOUTĂȚI COSMETICE NATURALE DIN ITALIA 2020

NOUTĂȚI COSMETICE NATURALE DIN ITALIA 2020

100% prietenoase cu omul și natura

 

SĂPUN cu Aloe Vera și ulei de măsline

  • săpun lichid fin pentru toată familia cu miros mediteranean plăcut
  • curăţă, hidratează, împrospătează, lasă mâinile catifelate
  • recomandat pentru toate tipurile de ten, şi pentru mâini iritate şi sensibile

Datorită ponderii mari a acidului hialuronic, săpunul hrăneşte, hidratează pielea şi o lasă moale mătăsoasă. Combinaţia de Aloe Vera, ulei de măsline şi alte componente din agricultura ecologică (lavanda, lămâie, portocală) curăţă fin, umectează şi face pielea fină

Ambalare: 300 ml


BEAUTYFOOD BOOSTER energizant pentru un ten proaspăt

• reţetă modernă cu efecte intensive de întinerire, calmare şi umectare

• cremă fină lichidă care întinereşte şi face tenul mai fin, îl hidratează, întăreşte şi îl face mai elastic

• recomandat pentru femei şi bărbaţi, pentru toate tipurile de ten

Beautyfood reprezintă o nouă categorie de produse – nu este vorba de cremă şi nici gel, ci de SKIN ENERGY BOOSTER, care reînnoieşte hrănirea şi vitalitatea tenului. Structura sa mătăsoasă şi echilibrată permite absorbirea rapidă a componentelor active biologic şi oferă o hidratare profundă şi permanentă.

Aspectul cel mai avansat constă în UNIVERSALITATEA sa "all-in-one" – într-un pas îndeplineşte câteva necesităţi concomitent. Este un preparat hidratant perfect, care împrospătează, tonifiază, calmează, recomandat şi pentru staţionarea la soare, sub make-up sau după bărbierit. De la prima aplicare tenul are un aspect mai deschis şi mai tineresc, este vizibil mai neted, catifelat, mai elastic şi mai moale.

Până la 95% dintre ingrediente sunt cultivate organic şi extrase în laboratoare. Respectă cele mai înalte standarde de menţinere a biodiversităţii. Compoziţia se bazează pe patru elemente vitale: grâu, ulei de măsline, vin şi Aloe Vera. Este îmbogăţit cu extracte organice din tabac, opuntia, capere şi frunze de măslin bogate în polizaharide, biofenoli şi conţine flavonoizii care acţionează împotriva îmbătrânirii şi calmează pielea. Extractele din portocale şi lavandă au proprietăţi relaxante şi detoxificante. Uleiul de jojoba şi untul de shea oferă tenului elasticitate şi îl fac mai deschis.

Ambalare: 100 ml


 

MASCA 4 în 1 cu efect fin de peeling

• masca de ten cu efect imediat: întineritor, armonizator, detoxificant, fin curăţitor

• compoziţia inteligentă extrem de inovatoare aduce efetul dorit în funcţie de tipul tenului şi de necesităţile acestuia

• deja după 10 minute tenul este fin mătăsos, respiră mai bine, suportă mai uşor stresul şi impurităţile externe

Masca împrospătează pielea prin îndepărtarea murdăriei din mediul înconjurător şi a aceleia cauzate de modul de viaţă hectic. Pe lângă curăţire şi umectare acţionează ca antioxidant natural care conferă pielii vitalitate, prospeţime şi elasticitate. Spre deosebire de măştile tradiţionale are consistenţa plăcută a cremei de ten, este uşoară şi uşor masabilă, plăcută la atingere – este suficientă aplicarea pe faţă, după cca 10 minute masare uşoară şi spălare.

Masca conţine câteva extracte de plante mediteraneene care au un efect foarte pozitiv asupra pielii: Aloe Vera hidratează şi calmează pielea, untul de shea, uleiul de jojoba şi măsline au un efect de protecţie şi de hrănire. Acidul hialuronic umectează, regenerează şi întinereşte. Feniculul marin, rodia şi lavanda au un efect de protecţie şi antioxidant. Argila verde curăţă, are un efect antibacterian şi antiseptic. Praful de orez are un efect de calmare şi de echilibru. Micro bilele din frunze de măslin oferă tenului peelingul final şi îndepărtează foarte fin celulele moarte ale pielii.

Ambalare: 100 ml


Pasta de dinţi cu Aloe Vera, ghimber şi hidroxiapatita 

•grija echilibrată pentru dantură şi cavitatea bucală

• igiena bucală perfectă pentru întreaga familie

• senzaţia de prospeţime pe termen lung, protejarea danturii

Combinaţia ţintită de Aloe Vera, ghimber şi alte componente active reprezintă o grijă complexă şi sigură pentru cavitatea bucală – pasta de dinţi curăţă, dezinfectează, îmbunătăţeşte confortul danturii, gingiilor şi a cavităţii bucale, oferă o senzaţie de prospeţime şi curăţenie pe termen lung.

Hidroxiapatita este un mineral natural care apare în mod curent pe suprafaţa dinţilor, dar îl pierdem zilnic datorită consumului de băuturi alcoolice, cafea, medicamente etc. sau prin igiena bucală necorespunzătoare. Acest „smalţ dentar lichid” îmbunătăţeşte culoarea şi luciul dinţilor, contribuie la remineralizarea lor

Alte componente sprijină sănătatea danturii şi a întregii cavităţi bucale - Aloe Vera şi lavanda au efecte antibacteriene, ghimbirul ajută în lupta cu inflamaţiile, hidoxiapatita minimalizează deteriorarea danturii, lămâia ajută la curăţarea acesteia şi acţionează antiseptic, menta împrospătează.

Ambalare: 100 ml


 

 

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical