Am lansat noul web!

Am lansat noul web!

Stimaţi membrii ai Finclub,
permiteţi-ne să vă urăm multă sănătate, fericire şi înţelegere în familie şi în muncă. 

Cu siguranţă, fiecare dintre noi şi-a stabilit un scop, pe care ar dori să îl îndeplinească în acest an. Şi noi ne stabilim în fiecare an unul, acela de a vă aduce din nou ceva, ce vă va simplifica şi uşura viaţa şi vă va ajuta pe drumul dumneavoastră spre sănătate şi succesul personal.

Viaţa actuală evoluează tot mai rapid, în toate direcţiile. Noile tehnologii apar în aşa fel, încât uneori nici nu avem timp să le înregistrăm. Se întâmplă, că la şcoală în primul an învăţăm ceva, ce la terminarea studiilor este deja învechit. În urmă cu câţiva ani vi s-ar fi părut posibil, că pe telefoanele mobile vom putea urmări programele de televiziune? Sau că prin intermediul acestora vom face cumpărături? Iar astăzi acest lucru este ceva normal ... Statisticile arată, că oamenii se renunţă la calculatoarele de birou şi  se conectează din ce în ce mai mult prin aparate mobile. Cifrele exacte spun, că 3/4 dintre utilizatorii de internet folosesc tablete şi telefoane mobile în loc de PC.

Şi Finclub merge cu epoca! Astăzi am dori să vă prezentăm noile noastre pagini web, pregătite într-un design nou şi curat. Paginile se adaptează automat la aparatul de pe care vă conectaţi. Într-un fel vor arăta pe mobilul, tableta dumneavoastră şi altfel pe notebook-ul sau PC-ul dumneavoastră. Întotdeauna veţi avea la îndemână tastele cele mai importante, care vă vor conduce la informaţiile de care aveţi nevoie în acel moment.

Pe lângă aspectul adaptabil, am pregătit pentru dumneavoastră şi multe noutăţi. Informaţiile care vă vor ajuta:

  • Să explicaţi clienţilor dumneavoastră, de ce să aleagă tocmai Finclub
  • Să găsiţi, datorită consilierului interactiv, produsul oportun pentru problema dumneavoastră
  • Să arătaţi, cum a apărut firma noastră şi ce a demonstrant pe piaţă în cei peste 20 de ani
  • Să prezentaţi furnizorii noştri din străinătate
  • Să explicaţi farmecul business-ului MLM
  • Să sfătuiţi, unde pot fi găsite centrele noastre de distribuţie + când şi ce fel de acţiuni vor avea loc în acestea

Ziua lansării noilor pagini nu este capătul drumului. Dimpotrivă, este un început şi o mare provocare pentru noi. În mod curent vom adăuga alte şi alte noutăţi care, aşa cum am promis, vor uşura orientarea dumneavoastră şi vă vor ajuta în atingerea mai rapidă a succeselor cu Finclub. Chiar aveţi de ce vă bucura, deoarece şi noi ne bucurăm foarte mult.

Vă dorim multe succese!

Al dumneavoastră Finclub

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical