Fintabs CD bori+K2

  • SUPLIMENT ALIMENTAR

Număr de catalog: 300126

Fintabs CD bori inovat cu vitamina K2

Preţul dvs.: 136,00 RON
  • Produsul este pe stoc

Descrierea mărfii

Fintabs CD bori oferă organismului nutriție pentru sistemul locomotor, calciul este îmbogățit cu magneziu, siliciu, bor, vitaminele D3, C, biotină și, nou cu vitamina K2. Aceste substanțe sunt utile pentru generația mijlocie, seniori, femeile aflate la menopauză și post menopauză.

Cum funcționează substanțele conținute?

CALCIUL este necesar pentru menținerea stării bune a oaselor și a dinților, contribuie la activitatea normală a mușchilor, la funcționarea transmisiilor nervoase, susține metabolismul energetic.

MAGNEZIUL este util pentru menținerea sănătății oaselor și dinților, contribuie la confortul psihic normal, la reducerea nivelului de oboseală și epuizare, la buna funcționare a mușchilor și a sistemului nervos.

SILICIUL este un element al cărui conținut în țesuturile conjunctive scade odată cu vârsta, cu toate acestea, aportul său prin hrană este adesea insuficient.

BORUL ajută la reducerea eliminării calciului din organism.

VITAMINA C sprijină formarea de colagen important pentru cartilaj, oase și piele, este benefică în îngrijirea sistemului imunitar și a sistemului nervos, ajută în lupta cu oboseala,sprijină absorbția fierului, protejează celulele de stresul oxidativ.

VITAMINA D3 contribuie la menținerea unui nivel normal de calciu în sânge, la menținerea oaselor, dinților, mușchilor sănătoși și are grijă de activitatea sistemului imunitar.

VITAMINA K2  întărește oasele și are un efect pozitiv asupra menținerii stării de bine. În același timp, ajută la protejarea vaselor de sânge împotriva depunerii de calciu - limitează așa-numita calcificarea vasculară, care este una dintre principalele cauze ale aterosclerozei.

Datorită conținutului de vitamina K, este necesar să se acorde o atenție sporită la persoanele care iau medicamente care reduc coagularea sângelui. Nu este destinat copiilor sub 3 ani.

Nu conține lactoză, gluten, îndulcitori sau drojdie.

Parametri

Conţinutul de substanţe active: în 4 tablete: diatomita purificată SiO2 420 mg (siliciu 196 mg), calciu 400 mg, magneziu 240 mg, vitamina C 75 mg, bor 3,2 mg, vitamina K2 45 μg, biotină 30 μg, vitamina D3 10 μg.
Ambalaj: 200 tablete
Doza recomandată: 2 comprimate de 2x pe zi (dimineața, la prânz, înainte de masă, cu lichide.)
Vânzător: Finclub TRANSYLVANIA s.r.l. str. George Coșbuc bl. D1, ap.15, parter Loc. Nădlac, jud.Arad CP 315500
Producător: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Discuţii despre produs

Nu au fost găsite nici-un fel de comentarii

Recenzii

    Nu au fost găsite nici-un fel de referinţe

Produse similare

Fintabs CD 200 tbl.

  • SUPLIMENT ALIMENTAR
  • 84,00 RON

Dezvoltarea sănătoasă are nevoie de calciu

fin VitaK2+D3tabs

  • SUPLIMENT ALIMENTAR
  • 180,00 RON

O combinație de vitamina K2 și D3 pentru oase sănătoase.  

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical