fin Tyrositabs

  • SUPLIMENT ALIMENTAR

Număr de catalog: 300166

EAN: 6428300094910

Grijă pentru glanda tiroidă și rezistenţa la stres

Preţul dvs.: 92,00 RON
  • Produsul este pe stoc

Descrierea mărfii

Suplimentul nutritiv Tyrositabs conţine trei substanţe care acţionează într-o sinergie reciprocă – tirozina, iodul şi seleniul.

Tirozina este un aminoacid pe care organismul şi-l generează natural din fenilalanină. Se găseşte în multe alimente, în special în brânză. În acest preparat tirozina este produsă prin fermentare din surse naturale şi datorită acestui fapt se absoarbe mai bune şi se măreşte accesibilitatea sa biologică în organism.

În corp acţionează ca precursor al hormonilor glandei tiroide, melaminei, dopaminei, adrenalinei şi a noradrenalinei. Astfel are un rol important în rezistenţa la stres, este benefică pentru vigilenţa psihică şi concentrare.

Iodul contribuie la generarea hormonilor glandei tiroide şi la funcţionarea normală a acesteia (desigur preparatele cu iod nu se recomandă în cazul hipertiroidismului). Iodul este parte a grijii pentru piele, contribuie la funcţiile normale de deosebire, la metabolismul energetic, la activitatea sistemului nervos, la creşterea normală a copiilor.

Seleniul este util pentru menţinerea sănătăţii părului şi a unghiilor, contribuie la generarea spermatozoizilor, la activitatea normală a glandei tiroide şi a sistemului imunitar, este parte a protecţiei celulelor împotriva stresului oxidant.

Testele au confirmat, că indivizii expuşi la solicitări şi la situaţii de stres le-au suportat mai bine pe acestea cu ajutorul tirozinei. Au fost mai rezistenţi la stres, au avut o stare de spirit şi capacitate a memoriei mai bună. În general s-au simţit mai bine, creierul lor a lucrat mai bine. De asemenea proprietăţile acestei substanţe le utilizează sportivii – contribuie la mărirea performanţei, arderea grăsimilor, diminuarea simptomelor de epuizare. În general se utilizează la simptomele de stres, anxietate, oboseală, indispoziţie.

Parametri

Compoziţie: 1 tabletă : acetil tirozina 300 mg, iod 150 μg, seleniu 55 μg.
Conţinutul de substanţe active: O tabletă conţine: acetil tirozina 300 mg, iod 150 μg, seleniu 55 μg. Nu este destinată copiilor, femeilor gravide şi celor care alăptează.
Ambalaj: 60 de tablete
Doza recomandată: 1 tabletă pe zi (dimineaţa, cu mâncare, cu lichide)
Instrucţiuni de utilizare: Nu este destinat copiilor, femeilor gravide şi celor care alăptează. Suplimentul alimentar nu este destinat copiilor până la vârsta de 3 ani. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomand.
Vânzător: Finclub TRANSYLVANIA s.r.l. str. George Coșbuc bl. D1, ap.15, parter Loc. Nădlac,jud.Arad CP 315500
Producător: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Discuţii despre produs

Pentru hipotiroidita este recomandat acest tratament? Valorile sunt peste 3000, urmare investigatiilor facute... Cat timp? Multumesc!
Liliana Panturu
7. 3. 2022
Buna ziua, vă rugăm să specificati rezultatele tuturor testelor. Nu ?tiu ce valori sunt peste 3000 ?i trebuie să cunosc profilul complet al rezultatelor de laborator ?i tratamentul prescris.
MUDr. Butkovičová
8. 3. 2022
Bună ziua ! Se poate lua în combina?ie cu selenitabs?
Preda
17. 11. 2021
Buna ziua! Este bun si pt glanda care functioneaza prea mult?Am fost diagnosticata cu gusa micronodulara foarte vascularizati.Va multumesc!
Dinca Florentina Camelia
23. 6. 2021

Pagina 1 din 2

Recenzii

    Nu au fost găsite nici-un fel de referinţe

Produse similare

fin Kelpatabs NEW

  • SUPLIMENT ALIMENTAR
  • 77,00 RON

Iod obţinut din algă marină

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical