fin Balancegluko caps NEW

  • SUPLIMENT ALIMENTAR

Număr de catalog: 300164

Gymnema și cromul au un efect benefic asupra glicemiei

Preţul dvs.: 130,00 RON
  • Produsul este pe stoc

Descrierea mărfii

Balancegluko caps NEW conține extract din frunze de gymnema (Gymnema sylvestre), este inovat îmbogățit cu crom obținut din amidonul de porumb.

Gymnema este o liană lemnoasă tropicală care crește în centrul și sudul Indiei și este un sprijin pentru persoanele care luptă cu nivelul ridicat de glucoză. Numele hindus „gurmar” înseamnă „distrugător de zahăr”, iar medicina naturală indiană folosește gymnema pentru numeroase afecțiuni de peste 2.000 de ani.

Gymnema ajută în metabolismul glucozei, contribuie la menținerea nivelului normal de zahăr din sânge. Ajută la reglarea poftei de mâncare, este utilă în controlul greutății corporale și are un efect benefic asupra metabolismului grăsimilor.

Cromul este un oligomineral important care contribuie la menținerea nivelului normal de glucoză din sânge și la metabolismul normal al macronutrienților.

Cromul este excretat în exces, de ex. în timpul activități fizice, stresului și tensiunii psihice sau chiar la consumul de dulciuri în exces.

Parametri

Compoziţie: extract de Gymnema sylvestre, capsulă vegetală HPMC, substanțe antiaglomerante: celuloză microcristalină, săruri de magneziu ale acizilor grași; crom picolinat.
Conţinutul de substanţe active: 4 capsule conțin: extract din gymnema (Gymnema sylvestre) 800 mg (acid gimnemic 200 mg), crom 40 μg.
Ambalaj: 120 cps
Doza recomandată: 2 capsule de 2x pe zi
Instrucţiuni de utilizare: dimineața și la prânz, după mâncare, cu lichide. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu depășiți doza zilnică. Aveți grijă de o alimentație variată și echilibrată și de un stil de viață sănătos. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani, adolescenților, femeilor însărcinate și celor care alăptează.
Vânzător: Finclub TRANSYLVANIA s.r.l. str. George Coșbuc bl. D1, ap.15, parter Loc. Nădlac,jud.Arad CP 315500
Producător: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Discuţii despre produs

Nu au fost găsite nici-un fel de comentarii

Recenzii

    Nu au fost găsite nici-un fel de referinţe

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical