Aloe Vera gel drink

  • PRODUS DE TOP
  • SUPLIMENT ALIMENTAR

Număr de catalog: 300120

100% gel organic din Aloe Vera Barbadensis

Preţul dvs.: 184,00 RON
  • Produsul este pe stoc

Descrierea mărfii

Aloe Vera gel drink este un produs foarte calitativ din Italia care conţine 99,8% gel organic din frunze de Aloe Vera Barbadensis. Este nepasteurizat, fără arome, ingrediente chimice, stabilizatori, îndulcitori sau coloranţi. În ambalaj practic adecvat şi pentru cadou. La cultivarea Aloe Vera producătorul nu utilizează nici un fel de chimicale, pesticide sau fungicide. Cultivarea organică este certificată de ECOGRUPPO ITALIA, toate procesele respectă aşa zisul GREEN Concept şi îndeplinesc certificatul HALAL.


Aloe Vera - acţionează ca antioxidant, este o sursă de substanţe care menţin condiţia corpului, influenţează pozitiv activitatea intestinelor, digestia şi eliminarea. Ajută la purificarea organismului,sprijină detoxifierea, se îngrijeşte de sistemul imunitar, ajută la menţinerea în norme a nivelului zahărului din sânge. Acţionează benefic în cazul oboselii şi senzaţiei de tensiune, este utilă pentru menţinerea stării sănătoase a pielii.

Parametri

Compoziţie: 100% gel organic din frunze proaspete de Aloe Vera Barbadensis (99,8%), antioxidant natural: acid citric din fructe citrice (0,15%), substanţe conservante naturale: sorbat de potasiu din scoruş de munte (0,025%), benzoat de sodiu din mure şi mere (0,025%). Produsul nu este destinat copiilor sub 3 ani.
Ambalaj: 2x 520 ml
Doza recomandată: 25 ml 2x pe zi (dimineaţa şi după amiază, cca o oră înainte de mâncare, independent sau cu apă sau suc). A se agita înainte de folosire. După deschidere a se păstra în frigider a se consuma în 30 de zile.
Vânzător: Finclub TRANSYLVANIA s.r.l. str. George Coșbuc bl. D1, ap.15, parter Loc. Nădlac,jud.Arad CP 315500
Producător: N & B S.r.I., Via N. Bellisario s.n. - Z.A. - 73025 Martano (LE) – ITALY

Discuţii despre produs

Nu au fost găsite nici-un fel de comentarii

Recenzii

    Nu au fost găsite nici-un fel de referinţe

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 30 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical