Testele de laborator la Probi8caps au ieşit excelent

Testele de laborator la Probi8caps au ieşit excelent

 

Prin analiza s-a dovedit că fiecare capsulă conține minim de 6 ori cantitatea declarată!

  

 

Recent în Slovacia s-a derulat un proiect la Institutul de Sănătate Publică denumit „Monitorizarea probioticelor“. Pentru monitorizare personalul din biroul regional au luat cinci probe din Probi8caps-ul noastru. Produsul a fost analizat pentru a stabili dacă nivelele de bacterii probiotice în produs corespund cu cele de pe ambalaj.

 Rezultatul a venit să ne comunice personal doamna de la Departamentul de igienă alimentară a Institutului Regional de Sănătate Publică. Cu entuziasm ne-a spus că Probi8caps a ieșit  excelent  și ne-a arătat rezultatele testului. 

 

De ce a fost atât de fascinată  doamna?

 

În materialele despre Probi8caps producătorul  indică faptul că produsul conține în momentul fabricaţiei minimum  1x10⁹ probiotice per capsulă. Analiza a arâtat, că fiecare capsulă conţine 6,4x10⁹ până la 8,1x10⁹ probiotice, adică minim de 6 ori cantitatea  declarată!

 

Mai mult decât atât Probi8caps are compoziția excelentă. Bacteriile probiotice sunt completate cu inulina din cicoare, care susține creșterea lor contribuind totodată la crearea unui echilibru în tractul digestiv. Bacteriile probiotice sunt protejate împotriva condițiilor nefavorabile în stomac, astfel încât trec  în intestine intacte și maxim active.

 

Suntem într-adevăr foarte bucuroşi de faptul că s-a confirmat din nou calitatea neegalată a produselor noastre și  astfel putem ajuta toți oamenii să-și păstreze cea ce e cel  mai de preț - sănătatea.

 

De ce să cumpăraţi de la noi?

Produse
naturale

Calitatea de TOP a produselor

Plante din regiuni ecologice

Peste 25 de ani
pe piaţă

Garanţia gremiului medical